Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare pentru site-ul www.dentior.ro

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

1. Utilizarea site-ului

Magazinul virtual www.dentior.ro este proprietatea SC Dentior SRL, Bucuresti, numit in continuare ca si Vanzator.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC Dentior SRL prin intermediul magazinului online catre Cumparator.

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda

Vanzator – societatea comerciala S.C Dentior S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Str Olanesti nr 2, Bl 43, Sc 1, Ap 32, Etaj 5, Sector 6, 060401

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Contract – o comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierea Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Pentru a folosi acest site in bune conditii, este important sa se citeasca cu atentie termenii si conditiile. Continuarea folosirii acestui magazin online implica acceptarea modificarilor efectuate. S.C Dentior S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Aceste schimbari, modificari, adaugiri sau retrageri vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor pe site. Astfel, puteti citi cea mai recenta versiune a acestor prevederi accesand pagina „Termeni si conditii”. Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

S.C Dentior S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga S.C Dentior S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre SC Dentior SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe site.

S.C Dentior S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Orice link catre alt site este facut numai in ajutorul Utilizatorului.

Sediul central:

S.C. Dentior S.R.L. Bucuresti, Str. Soveja, nr 75, 012303, Sector 1, Bucuresti.

J40/18159/27.10.2017

CUI: RO38410067

Tel: 0372 402 702
E-mail: office@dentior.ro
Dreptul de proprietate

Site-ul www.dentior.ro este detinut si operat in totalitate de catre SC Dentior SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, texte), fara acordul S.C Dentior S.R.L. este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Produsele comandate raman proprietatea SC Dentior SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

2. Derularea operatiunilor de vanzare pe site. Contractul.

Prin lansarea unei Comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile pe Site. Daca Cumparatorul confirma executarea unei comenzi, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea si confirmarea Comenzii online de catre Vanzator se va face prin transmiterea acesteia catre adresa de email comenzi@dentior.ro. Vanzatorul nu considera nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Asadar, Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Cumparator. Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind certificatul de Garantie emis de catre Cumparator sau un furnizor al acestora.

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.dentior.ro, presupune acceptarea in totalitate de fiecare data si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa citit cu atentie capitolul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.

3. Comanda

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una din modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Pasii ce trebuie urmati pentru a finaliza comanda:

– In cazul in care nu aveti cont, trebuie sa va creati unul, si sa va autentificati cu user si parola si sa incepeti cumparaturile

– Alegeti produsele. In cazul in care nu gasiti un produs, este indicat sa folositi bara de cautare din partea de sus a site-ului

– Adaugati in cos produsele si finalizati comanda. Inainte de a finaliza comanda, puteti vizualiza cosul de cumparaturi, sa il actualizati sau sa il anulati.

4. Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronica S.C Dentior S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este prelucrarea si livrarea comenzilor plasate de dumneavoastra, reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele cerute, acestea fiind necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru online www.dentior.ro. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online www.dentior.ro.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai companiei de curierat prin care se face livrarea comenzilor.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de www.dentior.ro, va rugam sa va inscrieti la newsletterul nostru, specificand numele si adresa dumneavoastra de e-mail. Daca doriti sa achizitionati un produs sau serviciu din magazinul online www.dentior.ro, va rugam sa completati datele cerute in formularul de comanda (nume, prenume, adresa, localitate, adresa de e-mail, numar de telefon).

Conform legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa prin e-mail la adresa de contact office@dentior.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Daca v-ati inscris la newsletterul nostru atunci veti primi periodic, in casuta de e-mail, informatii despre produsele si serviciile magazinului nostru www.dentior.ro. Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul nostru va puteti dezabona oricand urmand link-ul din footer-ul newsletterul primit prin e-mail sau printr-o instiintare scrisa pe e-mail, la adresa office@dentior.ro, in care sa specificati acest lucru.

S.C Dentior S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei S.C Dentior S.R.L..

S.C Dentior S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

S.C Dentior S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunile unor terte persoane.

CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?
Orice informatie prin care o persoana fizica devine identificabila, cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.
CE INSEAMNA PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL?
Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea prin transmitere (inclusiv catre terti), diseminare sau punere la dispozitie in orice alt mod, alaturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

CARE SUNT CATEGORIILE DE PERSOANE FIZICE ALE CAROR DATE POT FI PRELUCRATE?
Datele cu caracter personal care sunt prelucrate de catre compania noastra apartin clientilor nostri medici stomatologi sau tehnicieni dentari, personal cu activitate in domeniul stomatologic, studenti, manageri si administratori de cabinete si clinici stomatologice.

DE CE PRELUCREAZA DENTIOR SRLDATE CU CARACTER PERSONAL?
Dentior SRL prelucreaza date cu caracter personal in scopul indeplinirii obligatiilor legale, pentru a respecta prevederile contractelor incheiate cu clientii sai si pentru a optimiza fluxurile de lucru si reglementarile interne, astfel incat fiecare client sa aiba parte, zi de zi, de servicii si produse mereu imbunatatite. De asemenea, atunci cand deveniti clientul nostru sau cand folositi serviciile si produsele companiei noastre, in baza consimtamantului deja exprimat, veti putea primi comunicari prin care ne facem cunoscute ofertele promotionale si va vom putea aduce la cunostinta alte diverse activitati profesionale desfasurate de sau prin compania noastra.

CATRE CINE POATE DEZVALUI DENTIOR SRLDATELE CU CARACTER PERSONAL?
Dentior SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre urmatoarele categorii de destinatari: clientilor si imputernicitilor acestora, reprezentantilor Dentior SRL, altor persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele Dentior SRL, partenerilor contractuali ai Dentior SRL, imputernicitilor Dentior SRLin ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, autoritatilor judecatoresti, autoritatilor publice centrale, autoritatilor publice locale, organizatiilor internationale, furnizorilor de servicii si de bunuri, organizatiilor de cercetare a pietei, agentiilor de colectare a debitelor/recuperare a creantelor.

CARE SUNT DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE:
· DREPTUL LA INFORMARE – dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal de Dentior SRL;
· DREPTUL DE ACCES LA DATE – dreptul de a obtine de la operatorul de date confirmarea faptului ca datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre acesta;
· DREPTUL LA RECTIFICARE – dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
· DREPTUL LA STERGEREA DATELOR („DREPTUL DE A FI UITAT”) – dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, stergerea datelor cu caracter personal;
· DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII – dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora;
· DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Dentior SRLcatre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale;
· DREPTUL LA OPOZITIE – dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele cu caracter personal sa faca obiectul unei prelucrari, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale;
· DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNEI DECIZII INDIVIDUALE – dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice sau afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa, persoanele vizate;
· DREPTUL DE A SE ADRESA JUSTITIEI SAU AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL – dreptul de a se adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate.
In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile prezentate mai sus, aveti dreptul de a denunta in mod unilateral comunicarea cu Dentior SRLfara a suporta niciun fel de consecinte si fara a fi necesara invocarea unui motiv. Trebuie doar sa apasati butonul “dezabonare aici” de mai jos si datele va vor fi sterse automat din baza de date a Dentior SRL. Reinscrierea in aceasta baza de date se va putea efectua doar prin completarea formularului primit in urma solicitarii scrise.
In cazul in care nu veti denunta in mod unilateral comunicarea cu Dentior SRLin termen de 30 de zile de la primirea prezentei solicitari, se considera ca avem acceptul dumneavoastra tacit in acest sens, cat si in ceea ce priveste existenta si gestionarea in sistemul nostru informatic a datelor dumneavoastra.

Raspundere

S.C Dentior S.R.L. nu poate fi responsabila si nici trasa la raspundere pentru nicio situatie survenita in timpul utilizarii produselor comercializate pe www.dentior.ro si pentru nicio dauna generata de aceasta utilizare. Prin „situatie” ne referim inclusiv la: defecte, disfunctionalitati sau lucrari de montaj efectuate de Cumparator in nume propriu si orice urmari ale acestor evenimente, inclusiv (fara a ne limita la): costuri de reparatii, distrugere de bunuri, pierderea unor oportunitati, reducerea capacitatii de muncaa etc.

Prin crearea si utilizarea contului, Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentializatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa legislatiei in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Continutul site-ului

Nici un continut transmis catre Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronica,, telefonic etc) sau accesat si/sau vizualizat pe site-ul www.dentior.ro nu constituie o obligatie contractuala din partea Dentior SRLsi/sau al angajatului Dentior SRLcare a mijlocit transferul de continut. Dentior SRLnu isi asuma eventuale daune directe sau indirecte survenite in urma indisponibilitatii online a platformei sau in urma utilizarii in orice mod a informatiilor prezente pe site.

Opinii exprimate pe site

Pentru a fi evitate situatiile de vandalism, Dentior SRLpermite plasarea opiniilor pentru produse strict utilizatorilor site-ului. Ne rezervam dreptul de a nu publica un comentariu daca este injurios, demaimator sau slab argumentat.

Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Modalitatile de plata puse la dispozitie de Dentior SRLsunt:

– Ordin de plata

-Ramburs, la livrare

Produsele comercializate de catre Dentior SRL, cu exceptia bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului.

Garantia oferita echipamentelor si articolelor comercializate este mentionata clar si elocvent in descrierea fiecarui produs. Este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificari de garantie comerciala.

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Reprezinta caz de forta majora oricare eveniment ori cauza exterioara, independent de vointa Partilor, neiputabila acestora, care nu poate fi in mod absolut prevazuta, controlata ori depasita de catre aceasta si care conduce la neideplinirea ori la indeplinirea necorespunzatoare sau la intarzierea din partea oricarei parti de a se achita de oricare dintre obligatiile prevazute in prezentul Contract, pe durata cazului de forta majora. Partea va fi scutita de achitarea ratelor sau a oricaror alte sume ce decurg din prezentul Contract, pe durata cazului de forta majora.

Constituie caz de forta majora oricare, dar nu limitativ, din urmatoarele circumstante: razboi (civil sau interstatal, declarat sau nedeclarat,), anarhie, rebeliune, revolutie, insurectie sau uzurpare de putere, orice greva sau conflict de munca (in afara de greva sau conflictul de munca afectand personalul Partilor), embargou, orice catastrofa naturala, cutremure, explozii, furtuni, inundatii sau cataclisme si alte fenomene meteorologice adverse si, in general, orice eveniment imprevizibil si insurmontabil, care impiedica sau intarzie executarea Contractului si care poate fi certificat de Camera de Comert si Industrie ori alta autoritate competenta drept caz de forta majora.

In caz de forta majora, termenul de realizare a obligatiilor contractuale va fi prelungit de comun acord cu perioada oe parcursul careia s-au manifestat consecintele acestuia, daca Partile nu convin altfel.

X