Politica de returnare

Produsul/produsele comandate pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii. Acest serviciu de retur in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Daca doriti sa returnati un anume produs achizitionat de pe site-ul www.dentior.ro, ne puteti contacta in unul din urmatoarele moduri:

Telefonic la numarul de telefon: 0372 402 702.

Prin email la adresa contact@dentior.ro

La sediul din Bulevardul Expozitiei, Nr. 1K [Cladirea ISPCAIA], Sector 1, Bucuresti

Odata comunicata, cererea de returnare este preluata de departamentul de returnari in cel mai scurt timp posibil.

Costurile de returnare sunt suportate exclusiv de consumator dar imediat ce coletul se intoarce la noi, ne obligam sa va trimitem banii inapoi pe echipamentele cumparate.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzura sau de consum si vor fi verificate in service pentru a determina integritatea acestora. Nu vor fi acceptate produse care prezinta seriile sterse complet sau partial, urmele unor socuri electrice. In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa de aducerea produselor la starea de vandabilitate. Rambursarea integrala a valorii produsului se va face catre Cumparator in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii de catre Vanzator a notificarii Cumparatorului de denuntare unilaterala a contractului.

X